StoryEditor

Neworský šéfkuchár radí: Toto sú najväčšie chyby pri príprave steakov

26.10.2016, 00:00
Autor:
bonbon
Len málo jedál sa dá porovnať so šťavnatým kusom steaku z obľúbeného miestneho steakhouseu.

Pripodobniť si svoj jedinečný kulinársky zážitok z reštaurácie môžete aj doma.

Známy americký šéfkuchár Billy Oliva, ktorý dohliada na kuchyňu v jednom z najobľúbenejších amerických steakhouseov Delmonico's na newyorskej Wall Street, ktorého história siaha až do roku 1837, pre Business Insider prezradil svoje tipy.

Prečítajte si 9 najčastejších chýb, ktoré robíme pri domácej príprave steakov podľa Billyho Olivu.

01 - Modified: 2024-11-14 13:00:00 - Feat.: - Title: Nevedia si predstaviť život bez mäsa: Týmto znameniam vegetariánstvo či raw strava nič nehovorí 02 - Modified: 2024-11-12 13:14:46 - Feat.: - Title: Viete, ako správne rozmrazovať mäso? Nerobte tieto zásadné chyby 03 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne 04 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku 05 - Modified: 2024-10-28 14:21:08 - Feat.: - Title: Zomrel zakladateľ slovenského mäsokombinátu Berto Ignác Bertovič, zahynul pri dopravnej nehode
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. november 2024 06:22