StoryEditorHotel Park Avenue: Kríza ich prinútila k zmene, zo steakov prešli na koncept ejžn bowl
Prečítajte si článok publikovaný v magazíne prečo nie?!, ktorý vychádza ako príloha Hospodárskych novín.
Domáci aj návštevníci Piešťan vedeli, že tamojší Hotel Park Avenue má famóznu steakovú reštauráciu. Pandémia však zmenila aj to. Riaditeľ Dušan Ďurčák pre Horeca magazine potvrdil, že robiť steaky do krabičky pre nich už nemalo zmysel.
„Vstupy boli dosť vysoké v porovnaní s výsledným efektom. Ľudia k nám síce na steaky chodili, ale nestačilo to, keď zoberieme do úvahy, aké boli náklady na udržanie kvalitného personálu a prvotriednych surovín.“
Problémom Piešťan je podľa neho fakt, že väčšina ľudí sa živí turizmom, takže miestna kúpna sila výrazne klesla. „Preto sme sa vybrali smerom...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-06-02 19:43:57 - Feat.: 0 - Title: Gašperov mlyn sa po korone vracia s odvážnym experimentom. Týmto chce prilákať zákazníkov
02 - Modified: 2021-06-08 13:17:03 - Feat.: 0 - Title: Solisko prežilo len vďaka úveru. Stravovanie na terase je len krátkodobá letná záležitosť, odkazujú
01 - Modified: 2024-11-14 23:00:00 - Feat.: - Title: Za jedlo z reštaurácie si priplatíte už čoskoro. Tentoraz na ceny tlačia výpadky kľúčovej suroviny
02 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie?
03 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy
04 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne
05 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku