Jablká patria podľa Time do spodnej zásuvky chladničky. Táto oblasť je zvyčajne najchladnejšia a pomáha zachovať čerstvosť jabĺk oveľa dlhšie, ako keby ste ich nechali v ovocnej miske v kuchyni.Pixabay
StoryEditor

Potraviny ako letný zdroj nákazy? Na čo treba dbať, keď ich skladujeme v chladničke

25.07.2018, 12:42
Autor:
tasrtasr
Skladovanie potravín počas tepla netreba podceniť, rýchlejšie sa kazia.

Hygienici z Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR jedlo radia držať v čistých kuchynských nádobách oddelene, aby sa do kontaktu nedostali suroviny a pripravené jedlá.

V galérii si pozrite ako potraviny skladovať chladničke počas tepla:

01 - Modified: 2020-05-11 14:59:17 - Feat.: 0 - Title: Týchto sedem jedál nepatrí na gril, odkazujú svetoví šéfkuchári
01 - Modified: 2024-11-21 15:55:40 - Feat.: - Title: Šéf Tatranskej mliekarne pre HN: vyvážame na Balkán aj do Nemecka, výrobu plánujeme rozšíriť aj o luxus 02 - Modified: 2024-11-12 23:00:00 - Feat.: - Title: Známy diskont prišiel s cenovou revolúciou – ako prvý znížil DPH 03 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie? 04 - Modified: 2024-11-09 23:00:00 - Feat.: - Title: Hrozby v tabletkách. Aké sú nebezpečné kombinácie liekov a potravín? 05 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
21. november 2024 21:30