Šéfkuchár Vojto Artz radí ako si vybrať dobrú reštauráciu. A nemusí to byť zrovna tá najdrahšia.
"Mali by sme vedieť, čo od konkrétnej návštevy reštaurácie očakávame", hovorí šéfkuchár Vojto Artz. Tých naozaj dobrých podnikov je totiž žalostne málo. Ak si však nájdete svoju reštauráciu, čaká vás gastronomických zážitok.
"Pre mňa ako šéfkuchára s takmer 30 ročnou praxou je vybrať si dobrú reštauráciu celkom jednoduché, nakoľko už ako profesionál mám jednak trh zmapovaný a jednak idem priamo za konkrétnym šéfkuchárom. V zahraničí je bežné , že hostia chodia za konkrétnym šéfkuchárom , a to aj keď zmení reštauráciu!"
Ako však odhaliť zlú reštauráciu na prvý pohľad? Systém pokus-omyl nie je dobrý, stojí nás čas, peniaze a prináša sklamanie. Vojto Artz vie, ktoré reštaurácie zďaleka obchádzať. Prečítajte si jeho rady v galérii.
01 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie?
02 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy
03 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne
04 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku
05 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?