StoryEditorPandémia urýchlila rozvoj reštauračných drive-in služieb
50 percent dosiahol v niektorých prípadoch predaj cez drive-thru.
Viacero kaviarenských a fastfoodových reťazcov urýchlilo aj pre pandémiu ochorenia COVID-19 rozvoj svojich služieb predaja do áut zákazníkov. Okrem veľkých hráčov na trhu plánujú vybudovať výdajné okienko pre zákazníkov v automobiloch aj niektoré menšie firmy, ktoré ho doteraz nemali. V mnohých krajinách po celom svete bola služba drive-in jednou z mála možností, ako si v minulých mesiacoch mohli zákazníci užiť svoje jedlo aj bez návštevy podniku. Mnoho reťazcov rýchleho občerstvenia aktuálne stavia na to, že tát...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie?
02 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy
03 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne
04 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku
05 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?