StoryEditor

V Česku hrozí, že pre krízu skončí každý štvrtý gastropodnik

Už 12 mesiacov bojujú reštaurácie, kaviarne a bary o prežitie. Aj keď fungujú výdajné okienka, tržby v gastrosegmente sa medziročne prepadli o 37 percent, čo zodpovedá približne 72 miliardám českých korún, v prepočte 2,75 miliardy eur. Vyplýva to z dát spoločnosti Dotykačka, ktorá podnikom dodáva pokladničné systémy.


Zástupcovia firmy vyčíslili tento prepad na základe dát Zväzu obchodu a cestovného ruchu. Podľa nich dosiahli tržby v odbore gastronó...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie? 02 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy 03 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne 04 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku 05 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
21. november 2024 16:22