Prázdne ulice: majitelia reštaurácií sa sťažujú na pomalosť, nelogickosť a prísnosť schémy pomoc.TASR
StoryEditorPríbehy troch gastropodnikateľov: Nie sme podvodníci ani zlodeji, peniaze štátu poctivo vrátime
Schémy pomoci sú nastavené veľmi prísne, hovoria podnikatelia.
V centre bratislavského Starého Mesta, nad jedným z miestnych podnikov, púta pozornosť okoloidúcich drevená koza. Tento maskot víta zákazníkov reštaurácie Kozia brána už desať rokov. Veselý vstup však nezodpovedá realite vnútorných priestorov. Stoličky sú prázdne, stoly opustené. Časy, keď za nimi sedeli hladní návštevníci, dávno pominuli. „Teraz sme tu ako vo vesmírnom centre. Každú chvíľu pípajú hotové objednávky na rozvoz. Ale ani zďaleka to nepokrýva stratu, ktorá nám vzniká,“ hovorí majiteľka podniku Kristína Lučeničová. ...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie?
02 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy
03 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne
04 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku
05 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?